Merkpositionering Aveco de Bondt

Merkpositionering, Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een ingenieursbedrijf. Het bedrijf heeft specialistische technische expertise en tegelijk een pragmatische kijk op ruimtelijke (her-) ontwikkeling. Wat onderscheidt nu Aveco de Bondt van andere ingenieursbureaus, hoe beleef je Aveco de Bondt en hoe maak je dat zichtbaar?

We bepaalden de merkpositionering, ontwikkelden campagnes voor internal branding en externe communicatie in verschillende (nieuwe) markten. Al snel volgden opdrachten voor communicatie rondom de opening van het nieuwe pand in Holten en een opfrisbeurt van de huisstijl. Door een pragmatische aanpak zijn we verder dan gepland. De merkpositionering ligt er op hoofdlijnen. De komende periode wordt gebruikt om de merkpositionering lading te geven en uit te rollen in interne- en externe campagnes. Aveco de Bondt wordt zichtbaarder. Op sportief vlak tijdens triatlons in Rijssen en Holten, op de Military met een nieuwe website en video’s op Youtube.

Creatief concept
Kernwoorden van Aveco de Bondt zijn sociaal, ondernemend en bovenal pragmatisch. Dat pragmatische kenmerkt ook de gewenste aanpak. Geen zware strategische sessies, maar vooral communiceren met gezond verstand. Een door Catapult ontwikkeld filmconcept voor een video tijdens de opening van het nieuwe pand in Holten bleek een prima katalysator om het merkpositioneringstraject op gang te brengen. In je element met Aveco de Bondt.

s