Creatief concept Harmeling Interieurconcepten

Harmeling, project Nice to meet you

In een Creatief Avontuur is een creatief concept ontwikkeld. Een kapstok waaraan alle communicatie voor de komende jaren kan worden opgehangen. Dat concept is een vertaalslag van het dna van de interieurbouwer, unieke kenmerken, klantvoordelen en beloften.
Referenties zijn plekken waar alles op zijn plek valt: een succesvol interieur, een tevreden opdrachtgever, tevreden gebruikers, vakmanschap en verwachtingen die overtroffen worden. Referenties zijn meetingpoints. Het gekozen concept is daarom:

Nice to meet you

Harmeling creëert met haar maatwerkinterieurs ontmoetingsplekken. Plekken waar aanwezigen zich prettig voelen en presteren. Mensen die er werken en bezoekers. Winkels, salons, kantoren, kantines, bibliotheken, wachtruimten, showrooms… Om een ontmoetingsplek te creëren wordt samengewerkt. Met de opdrachtgever, die al dan niet eindgebruiker is en een netwerk van bouw-partners. Harmeling Interieurconcepten staat garant voor het maatwerkinterieur, gerealiseerd door uit het goede hout gesneden vakmensen.

Het concept is o.a. vertaald naar harmeling.nl, een advertentiecampagne en banner.

s