Online en offline communicatiemiddelen

Stichting Catent

Stichting Catent is een organisatie waar 34 basisscholen onder vallen. Het is een talent- en ambitie-gedreven organisatie, die er is voor de aan de scholen toevertrouwde leerlingen.

We ontwikkelden meerdere online en offline communicatiemiddelen. Wat begon met een advertentie, leidde tot een folder, interactieve pdf, online jaarverslag en een meetlat poster identiteit.

Die laatste was extra bijzonder. Hoe zorgen we dat de identiteit van Stichting Catent gaat leven bij kinderen en ouders? We bedachten een grafisch concept dat naadloos aansluit bij de slogan ‘passie voor groei’, namelijk een meetlat. Kinderen meten enthousiast of ze gegroeid zijn en ouders lezen ondertussen waar Stichting Catent voor staat.

"De samenwerking met Catapult is om blij van te worden. Stel je een lastige vraag, dan weet je dat dat het begin is van een mooi antwoord, precies zo in beeld gebracht als je verwacht. Alleen is het resultaat nog verrassender. En eigentijds, modern, alsook net even anders. Hetgeen Catapult voor ons ontwerpt geeft een unieke en mooie verbinding richting onze doelgroepen."

Cecile Servaes | Stichting Catent