Marketingcommunicatie

Communicatie is een vak apart. Het bedenken en uitwerken van een effectieve marketingcommunicatiestrategie of een pakkend creatief concept is een bijzonder proces, van heen en weer en van divergeren en convergeren. Het is prachtig als het resultaat er is en het communicatieadvies bijdraagt aan het realiseren van de bedrijfs- of organisatiedoelstellingen. Dat is waar we bij Catapult elke dag met veel passie aan werken.

Wat we voor je doen

Als creatief marketing communicatie bureau helpen we je bij het realiseren van jouw organisatie- en communicatiedoelstellingen. Onze 15 communicatieprofessionals zijn er voor je – every step of the way. Of je nou behoefte hebt aan communicatieadvies, vormgeving, conceptontwikkeling, of dit allemaal. Zo tillen we jouw communicatie naar een hoger niveau.

We ontwikkelen:

  • Sterke merkpositioneringen. Dit is de basis voor alle marketing- en communicatie inspanningen en zorgt ervoor dat je echt onderscheidend kunt zijn. Dit is meestal ook de spannendste fase. Want om echt op te vallen moet je keuzes maken, lef tonen en bepalen waar je je focus op wilt leggen. We werken dit uit in een brandbook: een beknopt document waarin de kern van je merk staat beschreven.
  • Prachtige huisstijlen. We hebben twee grafische ontwerpers in huis, die jouw merkpositionering doorvertalen naar een visuele identiteit. We maken een huisstijlhandboek, zodat iedereen die met de huisstijl werkt weet wat de regels zijn.
  • Strategisch communicatiebeleidsplannen en communicatiejaarplannen. In deze plannen leggen we vast wat de organisatie- en communicatiedoelen zijn en hoe we daar de komende jaren aan gaan werken. In het communicatiebeleidsplan staat de lijn voor de komende 3 jaar beschreven. In de communicatiejaarplannen geven we per jaar invulling aan het communicatiebeleid. We houden niet van 40-pagina plannen, maar van praktische, evidence-based plannen waar je echt wat mee kunt.
  • Effectieve communicatiestrategieën. De communicatiestrategie speelt in je communicatieaanpak een centrale rol en is het verbindende element tussen doelen, doelstellingen en middelen en planning.
  • We zijn enorm fan van creatieve concepten in onze communicatieaanpak. Dit is de kapstok voor al je communicatieuitingen, die je communicatie herkenbaar maakt en zorgt voor synergie tussen middelen.
  • Grafische vormgeving. Je huisstijl op een consistente manier doorontwikkelen in alle online en offline middelen die we maar willen.
  • Web development. Onze web developers realiseren de mooiste websites. We ontwikkelen in WordPress, zodat je zelf gemakkelijk en eenvoudig aanpassingen kunt doorvoeren in de website. We zorgen ervoor dat je website optimaal vindbaar is en altijd technisch up-to-date is.
  • Online marketing en communicatie. We adviseren je over SEO, SEA en social advertising, stellen je campagnes in en monitoren ze maandelijks.
  • Een ondergeschoven kindje, maar een goede, doordachte keuze over de papiersoorten die je wilt gebruiken maakt dat je huisstijl nog beter overkomt. We adviseren je over papiersoorten en druktechnieken, zodat je huisstijl(middelen) er gegarandeerd top uit zien.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We weten hoe je met communicatie het optimale uit je organisatie kunt halen. We delen al meer dan 20 jaar onze liefde voor het vak, hebben een topteam en prachtige referenties. Need we say more? 😉

Kunnen we je ergens bij helpen? Bel of mail Lars.

Wij verzorgen Marketingcommunicatie voor

s