Eventcommunicatie

Het afgelopen jaar groeide het aantal festivals in Nederland tot boven de 800. Samen trokken ze meer dan 18 miljoen bezoekers. En dan tellen we de talloze congressen en andere evenementen nog niet mee. Het is een enorme uitdaging om in zo’n bloeiende en concurrerende markt met jouw evenement onderscheidend, aantrekkelijk en rendabel te blijven, zo weten we ook uit onze eigen ervaring. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wat we voor je doen

Jouw festival (nog beter) op de kaart zetten! Potentiële festivalbezoekers willen ondergedompeld worden in een belevenis waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Niet alleen tijdens en na het evenement, maar vooral ook vooraf. Hoe ziet het terrein eruit? Welke sfeer ademt het festival? Waar kan ik op rekenen? Allemaal vragen die al zoveel mogelijk beantwoord moeten worden. Daarom onderzoeken we met organisatoren van festivals, evenementen en congressen hoe we die unieke ervaring bij de doelgroep kunnen realiseren. Dat is voor ons de basis voor de positionering, branding en uitstraling van jouw hele festival.

Vervolgens kunnen we het volgende voor je betekenen:

  • Je adviseren hoe je deze waarden doorvertaald in middelen én op het terrein.
  • Het laden van je festival bij potentiële bezoekers.
  • Je unieke waarden vertalen naar een look and feel.
  • Het maken van de huisstijl.
  • Vormgeving en realisatie van alle middelen. Van online banners en je website tot bouwhekdoeken en tickets.
  • Je festival bij potentiële bezoekers onder de aandacht brengen.

Alles met als doel een succesvol, onderscheidend en drukbezocht festival.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We hebben veel ervaring met eventcommunicatie. Zoals je van ons mag verwachten komen we met gave, frisse ideeën en voorstellen. Met ons team hebben we alle disciplines in huis om jou in elk stadium te ontzorgen. Van strategie en ontwerp tot realisatie van middelen. Alles onder één dak, dus. Wel zo fijn.

O ja. We zijn niet van het lullen, maar van het poetsen. We pakken projecten praktisch en effectief aan, waardoor we je binnen een paar weken al prachtige dingen kunnen laten zien.

Kunnen we je ergens bij helpen? Bel of mail Lars.

Wij verzorgen Eventcommunicatie voor