Laat de tekst voorlezen met ReadSpeakerLees Voor

Zie jij door de bomen het bos nog? In het afgelopen jaar groeide het aantal festivals in Nederland tot boven de 800. Samen trokken ze maar liefst 19 miljoen bezoekers. En dan tellen we de talloze congressen en andere evenementen nog niet mee. Het is een enorme uitdaging om in zo’n bloeiende en concurrerende markt met jouw evenement onderscheidend, aantrekkelijk en rendabel te blijven, zo weten we ook uit onze eigen ervaring. Wij kunnen je daarbij helpen.

EVENT
COMMUNICATIE

Veeleisend. Zo kan je de eventbezoekers van nu het best omschrijven. Potentiële festivalbezoekers willen ondergedompeld worden in een belevenis waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Niet alleen tijdens en na het evenement, maar vooral ook vooraf. Hoe ziet het terrein eruit? Welke sfeer ademt het festival? Waar kan ik op rekenen? Allemaal vragen die al zoveel mogelijk beantwoord moeten worden. Daarom onderzoeken we met organisatoren van festivals, evenementen en congressen hoe we die unieke ervaring bij de doelgroep kunnen realiseren. Dat is voor ons de basis voor positionering, branding, vormgeving en een creatieve uitwerking van middelen. Met als doel een succesvol en drukbezocht festival. Liever alles uitbesteden? Dat kan ook. Onze ervaring en netwerk zijn groot genoeg.

Catapult / Werk / Eventcommunicatie / Dauwpop

DAUWPOP

Al 18 jaar verzorgt Catapult het ontwerp van alle uitingen

Catapult / Werk / Eventcommunicatie / BaTTle of the Nations

BaTTle of the Nations

Snelle motoren, muziek activiteiten, eten en drinken

HET GROOTSTE KENNISFESTIVAL VAN NEDERLAND

Onder het thema !NNOVATE werd op Het Grootste Kennisfestival van Nederland (HGKFVNL) aandacht besteed aan nieuwe en bewezen vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen

Voor wie we nog meer werk(t)en