Laat de tekst voorlezen met ReadSpeakerLees Voor

Communicatie is een vak apart. Het bedenken en uitwerken van een unieke strategie of een pakkend creatief concept is een bijzonder proces, van heen en weer en van divergeren en convergeren. Een proces gevuld met onverwachte wendingen, kritische reflectie en verder denken dan nu. Prachtig is het, vooral als het resultaat er is en het communicatieadvies bijdraagt aan het realiseren van de bedrijfs- of organisatiedoelstellingen. Dat is waar we bij Catapult elke dag met veel passie aan werken.

Communicatie
advies

Wij zijn een full service communicatiebureau en benaderen communicatieadvies zoals je dat van ons mag verwachten. Praktisch, nuchter en creatief. Uitdagingen die jou wakker houden en een brij aan stakeholders en omstandigheden, brengen wij terug naar concrete communicatievraagstukken. Onze kracht? Effectieve strategieën en creatieve concepten. Hiermee werken we aan het realiseren van jouw uitdagingen. Of je nu een sterk merk wilt bouwen (door positionering, branding, activatie of vormgeving) of met een nieuw product een nieuwe markt wilt bedienen. Wij helpen je daarbij. Dus: heb je hulp nodig? Een frisse onafhankelijke visie? Een praktisch uitvoerbaar plan? Een creatieve boost? Contact ons!

Aveco de Bondt

Catapult / Werk / Communicatieadvies / Aveco de Bondt

IN JE ELEMENT

Geen zware strategische sessies, maar vooral communiceren met gezond verstand

HARMELING

Medewerkers en tevreden klanten zetten we in als ambassadeurs

Catapult / Werk / Communicatieadvies / Harmeling

Catapult / Werk / Communicatieadvies / Heutink Rijssen

HEUTINK

Ontwerp een look and feel die past bij de nieuwe marketingstrategie waarop communicatiemiddelen, zoals de nieuwe inspiratiecatalogus, kunnen worden vormgegeven

Eigen werk

niels

Werken aan financieel bewustzijn bij kinderen

Catapult / Werk / Communicatieadvies / Niels

Voor wie we nog meer werk(t)en